Креветче 2 нивоа, тегет

4.490 ден

Креветчето обезбедува целосна удобност,добар сон и добра и безбедна игра на вашето дете.

• Наменето за деца од самото раѓање до 36 месеци.
• Две нивоа за поставување на душекот.
• Мрежести прозорчиња од двете страни за подобра вентилација.
• Подлога за душек.
• Носечка торба.
• Димензии на креветчето:120 х 60 х 75 см.
• Димензии на расклопено креветче: 20 х 21 х 75 см.
• Тежина:7,8 кг.
Европски стандард за безбедност: EN716-1/2.

Нема на залиха

SKU: 550210 Категорија