Дрвено креветче – Paula

5.190 ден

• Достапно во 2 бои
• Земја на потекло Полска
• Подлогата се поднесува на 3 позиции по висина за поставување на душекот.
• Оградата од предниот дел на креветчето 3 пречки лесно се острануват за полсена достапност до бебето ако креветчето е зближено до креветот на родителите.
• Креветчето го следи растот на детето. Додека бебето е помало се користи највисоката позиција на душекот за родителите лесно да можат да допрат до него. Кога детето ќе стане

Нема на залиха

SKU: 7886009 Категорија