Хранилка Бустер Kikka boo – Pappo

2.390 ден

Бустер хранилка која е наменета за деца кои можат самостојно да седат.

• Бустер хранилка која е наменета за деца кои можат самостојно да седат.
• Хранилката лесно се поставува на трпезариско столче.
• Има 2 појаси, едниот е за прицврстување за столчето, а другиот е за безбедноста на детето.
• Хранилката има послужавник кој се поместува напред и назад.
• Послужавникот се вади и хранилката може да се користи како столче.
• Мека и удобна подлога на седиштето.
• Лесно се расклопување.
• Лесно пренослива.
• Лесно се чисти.

SKU: 550249 Категорија