Стерилизатор со сушење Kikka Boo – Cleo

2.990 ден

• Производ изработен од високо квалитетни материјали, внимателно дизајниран, проектиран за потребите на мајката.
• Компактен,цврст и практичен,лесен за користење.
• Три режима за работа: стерилизатор,стерилизатор и сушење,стерилизатор и полу сушење.
• Проѕирен,транспарентен капак за набљудување на процесот.
• Голем капацитет за чистење и до 6 шишиња истовремено.
• Без BPA.
• Димензии на производот: 30x22x15 cm.
• Димензии на пакувањето: 28x25x20 cm.

Нема на залиха

SKU: 550097 Категорија