Стерелизатор со сушење

3.990 ден

Производ изработен од високо квалитетни материјали, внимателно дизајниран, проектиран за потребите на мајката.

• Производ изработен од високо квалитетни материјали, внимателно дизајниран, проектиран за потребите на мајката.
• Компактен, цврст и практичен, лесен за користење.
• Три режима за работа: стерилизатор, стерилизатор и сушење, стерилизатор и полу сушење.
• Проѕирен, транспарентен капак за набљудување на процесот.
• Голем капацитет за чистење и до 6 шишиња истовремено.
• Интелигентен touch screen дисплеј за управување со еден допир.
• Димензии на производот: 34x24x26cm.
• Димензии на пакувањето: 35x27x27cm.

Нема на залиха

SKU: 550098 Категорија