Nip – Стерилизатор и готвач на пареа

4.230 ден

• Стерилизаторот овозможува совршена стерилизација на бебешките шишиња.
• Може да се складираат 6 широки и 6 стандардни големини на шишиња, вклучувајќи и горен дел за складирање на додатоци како што се цуцли и додатни компоненти за шишињата.
• Со помош на пареата се уништуваат сите видови на бактерии од стакленото или пластичното шише, без додатни хемикалии.
• Стерилизаторот е многу лесен за користење, работи брзо и безбедно, благодарение на функцијата за автоматско исклучување.
• Комплетно се уништуваат сите бактерии на силиконските штитници за брадавици, цуцлите и чиниите.
• Може да се загреваат тегли за бебиња во стерилизаторот.
• По 9 минути користење, стерилизаторот автоматски се исклучува.
• Стерилизаторот овозможува лесно подготвување на храна со помош на пареата, без уништување на витамините и хранливите вредности.

SKU: 4437101 Категорија