Видеофон Kikka Boo – Aneres

6.890 ден

Со овој видеофон лесно ќе можете да го гледате вашето бебе. Уредот е опремен со камера која подржува ноќно гледање, звучник и микрофон за двонасочна комуникација и дисплеј.

• За родителите безбедноста на детето е најважна. Овој видеофон на Kikka Boo ви го олеснува надзорот на вашето дете додека спие.
• Видеофон со фрекфренција од 2,4 GHz во бела боја и FHSS технологија.
• Надворешен опсег 270-300 m, внатрешен опсег 30-50 m.
• Автоматско бирање на канали. Вкупно 20 канали.
• Екран од 4,3 инчи.
• Флексибилен држач за бебешка единица.
• Активирање VOX.
• Режим за заштита на енергија.
• Батерија на полнење, родителска единица 2000mAh.
• Содржи 4 приспивни песни.
• Откривање ма собна температура на бебето, напојување, слаба батерија и аларм надвор од опсегот.
• Димензии на производот: 10x11x9 cm.
• Димензии на пакувањето: 23x16x10 cm.

Нема на залиха

SKU: 550769 Категорија