Бебифон Kikka Boo – Linit

2.390 ден

• За родителите безбедноста на детето е најважна. Овој бебифон на Kikka Boo ви го олеснува надзорот на вашето дете додека спие.
• Бебешки монитор со фрекфренција од 2,4 GHz во бела боја и FHSS технологија.
• Надворешен опсег 250-300 m, внатрешен опсег 30-50 m.
• Има функција на бебифон, ноќно светло, режим за штедење на енергија.
• Аларм надвор од опсегот или слаба батерија, можете да ја прилагодувате јачината на звукот.
• Сетот вклучува: родителска единица, бебешка единица, прирачник и 2 USB кабли.
• Димензии на производот: 10x13x4 cm.
• Димензии на пакувањето: 31x11x21 cm.

Нема на залиха

SKU: 550768 Категорија