Количка Kikka Boo – Selina

16.990 ден

• Просторна и лесна детска количка изработена од лесни материјали кои ќе овозможат најголема удобност во сите услови на користење.
• Луксузна и лесна челична рамка.
• Погодна за дечиња од раѓање до 22 kg.
• Брз и лесен систем за склопување и расклопување на количката.
• Рачката на количката е изработена од пена ЕVA.
• Помошна корпа за складирање.
• Торбица за неопходните работи за вашето бебе.
• Ротација од 360 степени на предните тркала со механизам за заклучување.
▬ Седиште:
• Систем за безбедност со 5-точки на поврзување со меки влошки за раменици.
• Прилагодлив потпирач за грб на седиштето.
• Прилагодлив потпирач за нозе.
• Задна сопирачка со еден допир.
• Зимска навлака која може да се одстрани.
• Прозорче на тендата за надгледување на детето.
• Мека подлога на седиштето.
• Заден џеб за складирање.
▬ Корпа:
• Корпата ќе овозможи удобност и сигурност на детето.
• Погодна е за користење од самото раѓање до 6 месеци.
• Зимска навлака која може да се одстрани.
▬ Транспортер:
• Тенда на транспортерот која може да се отстрани.
• Рачката на транспортерот може да се прилагоди во зависност од потребата.
• Транспортерот може да се користи од 0 до 13 kg.
• Димензии на производот:
▬ Количка: 102x74x52 cm.
▬ Транспортер: 58x67x43 cm.

SKU: 550848 Категорија