Количка Kikka Boo – Kaia сива

14.490 ден

• Погодна за новороденчиња до 15 kg.
• Луксузна и лесна алуминиумска рамка.
• Брз и лесен систем за склопување и расклопување на количката.
• Mека обвивка од еко-кожа на рачката на количката.
• Седиште кое може да се ротира во насока на движење или кон насока на родителот.
• Прилагодлива висина на рачката.
• Прилагодлив потпирач за грб на седиштето во 3 позиции.
• Ротација од 360 степени на предните тркала со механизам за заклучување.
• Систем за безбедност со 5-точки на поврзување со меки влошки за раменици.
• Прозорче на тендата за надгледување на детето.
• Седиште кое се прави во корпа за новороденче.
• Дополнителна мека подлога за седиштето.
• Ротирачки предни тркала.
• Задна сопирачка со еден допир.
• Амортизери на предни тркала.
• Амортизери на рамката.
• Голема помошна корпа за складирање.

SKU: 550826 Категорија