Количка АМАИА црна 2/1 Kikka Boo

14.990 ден

Комбинираните колички Kikka Boo е универзално решение за секоја ситуација. Со оваа количка ќе се осигурате дека вашето бебе има удобно возење додека сте опремени со се што ви треба за шетање наоколу. Амаија е стилски комбинирана количка 2во1 за модерни мајки и татковци кои сакаат да гаранција за безбедно и удобно возење на своите бебиња.

 

• Луксузна и лесна алуминиумска рамка.
• Брз и лесен систем за склопување и расклопување на количката.
• Седиште кое може да се ротира во насока на движење или кон насока на родителот.
• Еко-кожна рачка на рачката за управување.
• Голема помошна корпа за складирање.
• Прозорче на тендата за надгледување на детето.
• Седиште кое се прави во корпа.
• Систем за безбедност со 5-точки на поврзување.
• Ротирачки предни тркала.
• Амортизери на предните тркала.
• Амортизери на рамката.
• Прилаголиво седиште во 3 различни позиции.

Транспортер
• Ергономска рачка.
• Остранлива тенда.
• Мека подлога на седиштето.
• Прилагодлива тенда во 3 позиции.

 

 

SKU: 55910 Категорија