071/334-919

Вселена

295.00 ден

Издавач: Тримакс
Автор: Анита Милевска, Ивица Милевски
Година на издавање: 2021
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 48
Корица: тврда
ISBN: 608204223-9

Оваа богата, илустрирана енциклопедија е извор на корисни информации за вселената. Дава преглед на она што е познато или помалку познато за планетите, ѕвездите и галаксиите и е од суштинско значење за да се разберат подетално. Наменета е за секој кој сака да ги прошири своите знаења и да тргне на пат низ вселената.

SKU: три-8096 Категорија

Издавач: Тримакс
Автор: Анита Милевска, Ивица Милевски
Година на издавање: 2021
Јазик на оргиналот: македонски
Број на страни: 48
Корица: тврда
ISBN: 608204223-9

Оваа богата, илустрирана енциклопедија е извор на корисни информации за вселената. Дава преглед на она што е познато или помалку познато за планетите, ѕвездите и галаксиите и е од суштинско значење за да се разберат подетално. Наменета е за секој кој сака да ги прошири своите знаења и да тргне на пат низ вселената.

Shopping Cart