071/334-919
,

Ранец trolley Minnie Mouse

2,970.00 ден

Големина:49х34х24цм

Тежина:2160гр.

Волумен:32л.

-рачка:0-28-52цм

Материјал:полиестер 600д

Апликации:различни

Грб:Појачан

Метален патент

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-рефлектирачки безбедносни траки

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-мека рачка

-џебови од страни

-висококвалитетна рачка со 2 нивоа

-тркалца за секакви површини

Големина:49х34х24цм

Тежина:2160гр.

Волумен:32л.

-рачка:0-28-52цм

Материјал:полиестер 600д

Апликации:различни

Грб:Појачан

Метален патент

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-рефлектирачки безбедносни траки

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-мека рачка

-џебови од страни

-висококвалитетна рачка со 2 нивоа

-тркалца за секакви површини

Shopping Cart