071/334-919
,

Ранец Revolution Melange Fusion

560.00 ден

Големина:45х30х20цм

Тежина:400гр.

Волумен 27л.

Материјал:полиестер  300D

Грб:мек грб

Метален патент

 

-самостоечки

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

Големина:45х30х20цм

Тежина:400гр.

Волумен 27л.

Материјал:полиестер  300D

Грб:мек грб

Метален патент

 

-самостоечки

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

Shopping Cart