071/334-919
,

Ранец Партизан

950.00 ден

Големина:31х21х15цм

Тежина:520гр.

Волумен 26л.

Материјал:полиестер  300D

Грб:мек грбсо анатомски перничиња

Метален патент

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-рефлектирачки безбедносни траки

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-странични џебови

Големина:31х21х15цм

Тежина:520гр.

Волумен 26л.

Материјал:полиестер  300D

Грб:мек грбсо анатомски перничиња

Метален патент

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-рефлектирачки безбедносни траки

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-странични џебови

Shopping Cart