071/334-919
,

Предшколски ранец Партизан

860.00 ден

Големина:36х31х11цм

Тежина:280гр.

Материјал:полиестер  300D

Метален патент

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-рефлектирачки безбедносни траки

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-странични џебови

Големина:36х31х11цм

Тежина:280гр.

Материјал:полиестер  300D

Метален патент

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-рефлектирачки безбедносни траки

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-странични џебови

Shopping Cart