071/334-919
,

Предшколски ранец Партизан

590.00 ден

Големина:35х28х11цм

Тежина:300гр.

Материјал:полиестер  300D

Метален патент

3D

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-странични џебови

Големина:35х28х11цм

Тежина:300гр.

Материјал:полиестер  300D

Метален патент

3D

 

-самостоечки

-три пати шиен

-водоотпорен

-високо квалитетен полиестер

-прилагодливи раменци

-лесен и издржлив

-странични џебови

Shopping Cart