071/334-919

ПЛАСТИЧНО ШИШЕ ЗА ВОДА

110.00 ден

ДИМЕНЗИИ Ø6,6*17,5ЦМ

ТЕЖИНА 40ГР.

МАТЕРИЈАЛ ПЛАСТИКА

КАПАЦИТЕТ 350МЛ

 

Shopping Cart