071/334-919
,

Несесер b32

390.00 ден

Големина 22*11*6цм

Тежина 150гр

Материјал полиестер 600Д

Метален патент

Големина 22*11*6цм

Тежина 150гр

Материјал полиестер 600Д

Метален патент

Shopping Cart