071/334-919

Крафт конфети кругови Ø10мм

40.00 ден

Димензија 11*0,5*12,1цм

Тежина 14гр.

 

SKU: 137040 Категорија

Димензија 11*0,5*12,1цм

Тежина 14гр.

 

Shopping Cart