071/334-919

Крафт циркони елипса микс 8мм 200ком.

55.00 ден

Димензија 11*10*0,5мм

Тежина 10гр.

SKU: 137558 Категорија

Димензија 11*10*0,5мм

Тежина 10гр.

 

Shopping Cart