071/334-919

Ева пена зелена

10.00 ден

Формат А4

Дебелина 2,0мм

10листа во пакување

Флексибилна и еластична

SKU: 134060 Категорија

Формат А4

Дебелина 2,0мм

10листа во пакување

Флексибилна и еластична

Shopping Cart