071/334-919

Ева пена глитер со светки портокалова

20.00 ден

Формат А4

Дебелина 2,0мм

10листа во пакување

Флексибилна и еластична

SKU: 134126 Категорија

Формат А4

Дебелина 2,0мм

10листа во пакување

Флексибилна и еластична

Shopping Cart