071/334-919

Анатомски атлас човеково тело – 8097

350.00 ден

Издавач: Тримакс
Автор: Цветанка Малчевска, Елизабета Анѓелова
Бр. на страни: 48
Формат: A4
Корица: Tврда

SKU: 8097 Категорија

Издавач: Тримакс
Автор: Цветанка Малчевска, Елизабета Анѓелова
Бр. на страни: 48
Формат: A4
Корица: Tврда

Shopping Cart