071/334-919

3D Сликовница, Развиорениот диносаурус, Со волшебни страници

150.00 ден

Дали и ти се воодушевуваш на големите џиновски диносауруси кои ја треселе земјата дури оделе по неа?
Научи ги нивните карактеристики, навики и исхрана и уживај во забавата со волшебните 3Д страници на оваа необична сликовница.

Shopping Cart